Een asbest-dak vervangen

Als alle asbest verwijderd is wilt u natuurlijk snel uw oude dak vervangen voor een duurzame nieuwe variant. De daken die wij plaatsen zijn veelal sandwichpanelen of golfplaten. In beide gevallen wordt uw pand een aantal weken voor aanvang van de montage door ons ingemeten. Dit is van belang, want u krijgt een dak dat exact op maat voor u wordt gemaakt. Het voordeel van maatwerk is meerledig:

Milieuvriendelijk: want u heeft geen onnodig afval
Economisch: want u betaald exact het aantal meters dat u nodig heeft
Schoon: er wordt nauwelijks aan de dak panelen/platen gezaagd op locatie
Snel: doordat de panelen al op maat zijn kunnen wij zeer snel monteren

Onze dakmonteurs werken dagelijks met elkaar. Hun opleiding, ervaring en goede teamwork resulteert erin dat in zeer korte tijd uw asbest dak is vervangen en u een goed gemonteerd dak op uw pand heeft.

In de meeste gevallen heeft u binnen 1 dag een nieuw dak! Voor vragen of nadere toelichting kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Asbest-dak vervangen voor sandwichpanelen

 

Stedupro heeft medewerkers met jarenlange ervaring in de sandwichpanelen en golfplaten. Deze kennis delen wij met u om voor u een zo passend mogelijke oplossing te vinden. Wij helpen u bij het maken van een keuze door onze kennis en ervaring met verschillende typen sandwichpanelen, golfplaten, materiaalsoorten, coatings, merken en prijsverschillen met u te bespreken. Wij werken met producten van Nederlandse en Belgische leveranciers waarop u ten minste 10 jaar volledige garantie krijgt.

Bij Stedupro staan kwaliteit en snelheid hoog in het vaandel staan.

Kwaliteit

Kwaliteit, omdat iedereen er baat bij heeft dat u jarenlang zorgeloos van een waterdicht en mooi dak geniet. Snelheid, omdat wij in Nederland nooit verzekerd zijn van lange, droge perioden. U en wij zijn er daarom bij gebaat de periode waarbij er geen dak op uw pand ligt zo kort mogelijk te houden.

Snelheid

Stedupro werkt met medewerkers in vaste teams. Deze monteurs werken dagelijks met elkaar in hetzelfde vakgebied: daken monteren. Hun ervaring en goede teamwork resulteert erin dat u in zeer korte tijd van uw deskundig gemonteerde dak kunt genieten.

Asbest dak vervangen

Benieuwd wat de kosten zijn van een nieuw dak?

Asbest dak vervangen

Sandwichpanelen dak: de voordelen

Geïsoleerde sandwichpanelen worden veel toegepast op loodsen, hallen, maneges en melkveestallen. Een geïsoleerd paneel bestaat uit een geprofileerde boven- en onderplaat met daartussen PIR of PUR- schuim. De dikte van de schuimkern bepaalt de isolatiewaarde van het paneel.

Geïsoleerde panelen zijn verkrijgbaar in veel modellen, onder andere:

  • Damwandmodel
  • Golfmodel
  • Dakpanmodel

Voordelen van sandwichpanelen zijn:

  • Hoge isolatiewaarde
  • Niet lekkagegevoelig door panelen in volledige daklengte
  • Grote variatie in vorm en kleur
  • Zeer snelle montage
  • Nagenoeg geen afwerking meer nodig na montage
  • Zeer onderhoudsarm

Zonnepanelen iets voor uw dak?

De subsidie voor zonnepanelen in Nederland is vanaf 2016 niet meer landelijk geregeld. Er zijn daarentegen nog wel tal van mogelijkheden met betrekking tot subsidie voor zonnepanelen. Wij helpen u graag verder!

Asbest dak vervangen

Wat is de volgende stap?

Zodra wij uw asbest dak vervangen hebben gaan wij samen met u kijken of u in aanmerking komt voor subsidie. Hierin adviseren wij u wat u het beste kunt doen. Meer weten? Lees verder over subsidies bij stap 4 van ons proces.