Asbest subsidie

Het verwijderen van asbest kan voor u een flinke kostenpost zijn. Gelukkig is er een behoorlijk subsidiebedrag door de overheid beschikbaar gesteld. Het gaat om €4,50 per m2 met een maximum tot €25.000,- per adres.

Asbest subsidie aanvragen met hulp van Stedupro

Particulieren en bedrijven komen in aanmerking voor de asbest subsidie. In de meeste gevallen krijgt u €4,50 per m2 subsidie. Omdat deze regeling nog vrij nieuw is en ingewikkeld kan zijn, staat Stedupro graag voor u klaar met het nodige advies en de nodige hulp.

Vooraanzicht stal

Benieuwd naar de kosten van een nieuw dak?

asbest verwijderen dak

Subsidieregeling asbestdak verwijderen

Asbest subsidie is een regeling van de overheid welke zich voornamelijk richt op particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profitorganisaties en overheden. De subsidieregeling ‘asbestdak verwijderen’ is ingegaan op 4 januari 2016 en heeft een beperkte looptijd. Zo kunt u uw aanvraag indienen tot 6 maanden na de verwijdering van het asbestdak. De subsidie bedraagt €4,50 per m² met een maximum van €25.000,- per adres. U komt alleen in aanmerking voor deze subsidieregeling als de oppervlakte van het geïnventariseerde asbestdak meer dan 35m² bedraagt. Voor een dakbeschot ontvangt u sowieso geen asbestsubsidie.

Asbest Subsidie

Vanaf 2016 probeert de overheid de verwijdering van asbestdaken te stimuleren. Dit om het verweren van daken en het vrijkomen van asbestvezels te voorkomen. Omdat het proces omtrent subsidie nogal ingewikkeld kan zijn, helpen wij u graag mee met het aanvragen van uw asbestsubsidie. Daarbij geven we u goed advies op maat.

Wilt u meer informatie over subsidie asbest van Stedupro? Bel naar 0318 570 244, stuur een mail naar info@stedupro.nl of vul het contactformulier in. We nemen zo spoedig contact met u op!

gevelrenovatie Plieger