IK HEB EEN ASBEST DAK

Laat Stedupro uw asbest op het dak verwijderen

Hebt u asbest in het dak en wilt u hier iets aan laten doen? Laat Stedupro als uw professionele asbestsaneerder uw asbest verwijderen binnen provincie Utrecht en omgeving. Wij verzorgen de complete asbestsanering of asbestverwijdering van A tot Z voor loodsen en schuren. Hierbij werken we volgens de wet- en regelgeving en houden we ons strikt aan de veiligheidsnormen.

Complete pakket asbestsanering en asbestverwijdering

Bij asbest in uw schuur staat asbestsaneringsbedrijf Stedupro voor u klaar om vakkundig uw asbestdak te verwijderen en spoedig uw nieuwe dak te plaatsen. We regelen het gehele traject voor loodsen van 250 tot 20.000 vierkante meter, van een arbeidsinventarisatierapport en de sloopvergunning tot de subsidie voor het asbest verwijderen en de volledige dakrenovatie van uw asbest dak. Juist omdat er veel komt kijken bij een subsidieregeling voor asbest, vinden wij het belangrijk om u al het werk uit handen te nemen. Omdat wij enkel werken met de beste producten en 10 jaar garantie geven op ons werk, kunt u Stedupro onbezorgd uw asbest laten verwijderen. We komen te allen tijde onze afspraken na.

Onze ervaren dakspecialisten hebben de kennis en kunde in huis om uw dak- en gevelbeplatingen binnen twee dagen na het asbest verwijderen te installeren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden op het gebied van nieuwe daken. Zo plaatsen we graag uw geïsoleerde of ongeïsoleerde sandwichpanelen, golfplaten, damwandplaten of dakpannen van kwaliteit. Als de dakrenovatie volbracht is, kunt u kiezen voor extra zonnepanelen. Maak uw dak milieuvriendelijk en winstgevend en wek uw eigen stroom op! Bent u agrariër? In veel gevallen maakt u gebruik van de stimuleringsregeling Asbest eraf, zonnepanelen erop. Bij ons kunt u terecht voor meer informatie.

Interesse in het asbest verwijderen van Stedupro in regio Utrecht? Bel naar 0318 570 244, mail naar info@stedupro.nl of neem contact met ons op via de contactpagina. Leg al uw wensen en vragen bij ons neer en wij komen met een passende oplossing binnen uw budget.

STEDUPRO

  • Regelt het hele traject

  • Komt afspraken na

  • Asbest eraf, nieuw dak erop in 2 dagen tijd

  • Professionele medewerkers met jarenlange ervaring

Afspraak is afspraak

Door inzet van ons eigen materieel zoals verreikers, toren- en telekranen, diepladers en hoogwerkers zijn wij niet afhankelijk van derden en kunnen wij u een strakke planning garanderen.

U en uw bedrijf staan centraal

Alle werkzaamheden worden gedaan door goed opgeleid en meedenkend personeel. Wij nemen u mee in het traject zodat u de grip houdt.
Met onze montage passen wij ons aan uw bedrijfsvoering aan waardoor stagnatie wordt voorkomen.

Stedupro verzorgt voor opdrachtgevers in de utiliteitsbouw en agrarische sector de asbestsanering en renovatie van stallen, loodsen en hallen.