Kosten asbest verwijderen weten?

Als u asbest op uw dak heeft, dan wilt u waarschijnlijk zo snel mogelijk weten of dit zo is of niet en wat de kosten asbest verwijderen zijn. Wij bieden u de mogelijkheid om hier online uw kosten te berekenen. De prijs van asbest saneren is met onze prijscalculator snel en gemakkelijk geregeld. We hebben slechts enkele gegevens van u nodig.

Bereken direct uw prijs!


  • Inclusief eventuele overstekken

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Uw gegevens

  • Via de prijscalculator kunt u online een prijscalculatie uitvoeren bij Stedupro. De gegevens die wij van u vragen gebruiken wij om u schriftelijk, of als het nodig is telefonisch te benaderen. Om de kosten te berekenen, dient u akkoord te gaan met de privacyvoorwaarden van Stedupro.

Kosten asbest verwijderen weten? Welke stappen je moet doorlopen:

Het eerste wat u moet doen is uitgaan van de afmetingen van de ruimte waarvan u asbest wilt laten verwijderen. Wat u het beste kan doen is de hoogte van de nok, de hoogte van de goot en de breedte en lengte van het gebouw opmeten. Op basis van deze gegevens geven wij namelijk een richtprijs voor asbest verwijderen. Daarnaast is het belangrijk dat u zich inleest over de mogelijkheden van dakbeplating voor uw nieuwe dak. Wij hebben met sandwichpanelen en golfplaten jarenlange ervaring en delen graag onze kennis hierover met u!

Vul de kostencalculator van Stedupro in en ontvang binnen enkele minuten van ons een richtprijs voor de kosten van het verwijderen van asbest.