Maak een keuze

In de utiliteitsbouw en agrarische sector zijn wij actief in nieuwbouw en renovatie. Het saneren van asbest en het terugplaatsen van nieuwe dak- en gevelbeplatingen zijn een groot onderdeel van onze activiteiten. Kwaliteit, service en goed overleg staan hierbij hoog in het vaandel. Is uw hal,stal of loods voorzien van asbest golfplaten en wilt u deze volgens de huidige normen vernieuwen? Ons totaalproces bestaat uit 4 stappen. Bekijk ze hieronder!

Asbest inventarisatie

Bij verbouw, renovatie of sloop wilt u zo snel mogelijk weten of uw dak asbest bevat. Stap 1 van ons proces is een asbest inventarisatie. Een asbest inventarisatie rapport is noodzakelijk om uitsluitsel te geven.

Asbest dak verwijderen

Als blijkt dat u asbest op uw dak heeft wilt u hier zo snel mogelijk vanaf, voordat er schadelijke vezels vrijkomen. Stap 3 in ons proces is het vakkundig verwijderen van al het asbest op uw dak. Ook voor asbestsanering bent u bij ons aan het juiste adres.

Nieuw dak

Wij kunnen vakkundig uw asbest dak verwijderen en installeren binnen twee dagen uw nieuwe dak. Na het vakkundig verwijderen van uw asbest dak, is het van belang dat u zo snel mogelijk een nieuw dak heeft. Wij vinden het namelijk erg belangrijk om uw werk uit handen te nemen!

Subsidieaanvraag

De volgende stap in ons proces is de subsidieaanvraag om asbest te verwijderen. Wij ontzorgen u graag met de aanvraag van asbest subsidie door u te voorzien van de nodige hulp. Daarbij geven we u advies op maat dat aansluit bij uw vraag.