Projecten

Nieuwbouw bedrijfspand

Bedrijfspand bouwen of verbouwen

Stedupro ontzorgt in het gehele proces

Wilt u een bedrijfspand bouwen of verbouwen, dan levert dat heel wat vragen op. Welke materialen kiest u? Hoe deelt u het pand in? Welke functies krijgt het pand en wat betekent dat precies voor het ontwerp? Hoe zorgt u ervoor dat u voldoet aan de nieuwste inzichten, voorschriften en normen? Hoe zorgt u voor de kortst mogelijke doorlooptijd van uw project etc. Stedupro ondersteunt en ontzorgt u bij alle vragen die in het hele ontwikkel- of verbouwproces een rol spelen. Van teken- en berekenwerk tot aan de nazorg bij oplevering.

Eenvoudig en snel een bedrijfspand bouwen

Voor alle aspecten de bouw hebben we onze eigen mensen in dienst. Zo houden wij op elk moment in het proces steeds zicht op de meest actuele status. En zo schakelen we snel en garanderen we met onze ruime ervaring een eindresultaat van hoge kwaliteit. Dat zorgt voor korte lijnen, waardoor u als opdrachtgever steeds nauw betrokken bent bij het bouwproces.

Nieuwbouw bedrijfspand:

Hoge betrokkenheid door korte lijnen

Doet u zaken met ons, dan mag u verwachten dat we ons in detail verdiepen in uw wensen. Alleen zo kunnen we een bedrijfspand bouwen of verbouwen dat precies voldoet aan uw verwachtingen. Doordat we persoonlijk betrokken zijn bij uw plannen, werken met onze eigen mensen en niet als tussenpersoon fungeren, weet u precies waar u moet zijn met vragen en kunnen we onze diensten precies en in detail afstemmen op wat u voor ogen hebt.

Nieuwbouw bedrijfspand:

Strak qua planning

Laat u een bedrijfspand bouwen of verbouwen, dan heeft u waarschijnlijk al een opleverdatum in gedachten. Wij begrijpen als geen ander dat u uw pand zo snel mogelijk wilt (laten) betrekken en dat u niet zit te wachten op een ellenlang proces, met een eindeloze opleveringsfase. We bewaken voor u het gehele proces en sturen strak en voortvarend op de vooraf gemaakte opleveringsafspraken.

Nieuwbouw bedrijfspand:

Alles onder één dak

Wij realiseren volledig zelf de bouw of verbouw van uw bedrijfspand. Zo kunnen we sneller schakelen en bent u als opdrachtgever maximaal betrokken bij het project. We beschikken over een vast team aan architecten, tekenaars, calculators en projectleiders. Wel zo prettig en: prijstechnisch een stuk interessanter dan het inschakelen van een aannemer met onderaannemers.

Neem contact met ons op