Loods isoleren

Loods isoleren: minder stookkosten en toekomstbestendig

Heeft u een oude loods en overweeg u om deze te renoveren en te isoleren? Dan is goed te weten dat dit in de regel in de praktijk vrijwel altijd interessant is. Veel oudere loodsen zijn bekleed met damwandplaten of oude piepschuim isolatieplaten, waarvan de buitenplaat of de coating loslaat. Dit is natuurlijk niet fraai om te zien, maar belangrijker nog: het zorgt voor een isolatiewaarde die feitelijk nihil is

Wij verwijderen eenvoudig de oude beplating voor u. Vervolgens monteren we geïsoleerde sandwichpanelen. Dat oogt niet alleen goed en maakt uw loods weer jarenlang bruikbaar; de geïsoleerde sandwichpanelen zorgen ook voor een hoge isolerende werking.

loods isoleren

Eenvoudig en snel een loods isoleren

Ontdek de voordelen van één team dat alles van A tot Z voor jou regelt tijdens het hele bouwproces. Snel en met kennis van zaken. Met ruime ervaring in de bouw van loodsen adviseren en begeleiden we u tot in de kleinste details. Van een esthetisch fraai en constructief kwalitatief ontwerp, het bewaken van budget en planning tot en met de nazorg bij oplevering. En dat is niet alleen organisatorisch heel prettig: het levert in de regel ook interessante financiële voordelen op dat alles in één hand ligt.

Loods isoleren bespaart op energiekosten

Een loods isoleren levert vele voordelen op: zo bespaart u op energiekosten en zorgt u voor een constante en aangename temperatuur.

Loods isoleren: snel en eenvoudig door hoogwaardige prefab-elementen

We begrijpen dat u uw werkzaamheden niet te lang stil wilt leggen. Door handige, hoogwaardige prefab-elementen voor isolatie, is uw loods snel en eenvoudig klaar voor de toekomst.

Gezondere leefomgeving dieren in agrarische sector

In de agrarische sector levert isolatie van uw loods een belangrijke bijdrage aan een gezondere leefomgeving van dieren. Zo ontstaan er constante temperaturen zonder tocht. Zorg voor een goede isolatie van loodsen en behoud een constante temperatuur.

Neem contact met ons op