Isoleren bedrijfspand

Isoleren bedrijfspand: snel en efficiënt voor een topresultaat

Per 2023 gelden er nieuwe, strengere regels voor de isolatiewaarden van bedrijfspanden. En dat brengt uitdagingen met zich mee. Hoe zorgt u er bijvoorbeeld nu voor dat u aan deze eisen voldoet, zonder een al te grote investering? En: hoe regelt u het zo dat u uw pand niet te lang hoeft te sluiten vanwege de tijd die nodig is om isolatie aan te brengen? Door het gebruik van esthetisch fraaie en kwalitatief hoogwaardige prefab isolatie-elementen die verkrijgbaar zijn in elke willekeurige kleur, maken wij uw pand snel en kostenefficiënt toekomstbestendig. Zodat u in relatief korte tijd voldoet aan de nieuwe normen. Goed voor het terugdringen van uw energieverbruik, maar zeker ook voor de waarde van uw bedrijfsonroerendgoed.

bedrijfspand isoleren

Isoleren van bedrijfspand op uw manier

We isoleren uw bedrijfspand op allerlei manieren. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van kozijnen, of het renoveren van daken, wanden en gevels. Bij vervanging van kozijnen halen we de oude  kozijnen – vaak met enkel glas – eruit en plaatsen hier fraaie, onderhoudsarme nieuwe kozijnen voor terug. Meteen voorzien van energiebesparend HR++ glas.

Bij een dakrenovatie halen we de oude dakbedekking van het bestaande dak af en plaatsen hier de genoemde hoogwaardige prefab isolatieplaten voor terug. Hierna leggen we het geheel weer dicht met bijvoorbeeld PVC-dakbedekking. Of welke andere wenselijke vorm van dakbedekking dan ook. Zodat uw dak weer als nieuw is! En dat kunnen we natuurlijk ook voor u regelen als het gaat om de isolatie van de wanden of de gevel van uw bedrijfspand!

Bespaar op energiekosten door goed geïsoleerd bedrijfspand

Ga voor een duurzame oplossing en bespaar op energiekosten door goede isolatie. Een goed geïsoleerd bedrijfspand maakt uw bedrijfsvastgoed toekomstbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Isoleren bedrijfspand: snel door gebruik van prefab-elementen

Door de prefab elementen bij nieuwbouw of renovatie, is het isoleren van uw bedrijfspand snel en eenvoudig te regelen. Geen zorgen dus dat u uw werkzaamheden lang stil moet leggen!

Persoonlijk betrokken bij uw isolatieproject

Het kiezen van de juiste materialen, kleuren en toepassingen voor uw isolatieproject kan een uitdaging zijn. Onze aanpak zorgt ervoor dat u als opdrachtgever direct betrokken wordt bij alle afwegingen. We leggen u alle relevante keuzes persoonlijk voor en adviseren u bij uw keuze.

Neem contact met ons op