Asbestsanering

asbestsanering verwijdering

Asbestsanering bij Stedupro:

Efficiënt opsporen en veilig verwijderen​

Als er asbest is ontdekt, dan is het van belang dat een partij gespecialiseerd in asbestsanering op een veilige en zorgvuldige manier te werk gaat. Onjuiste verwijdering van asbest kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Voor de persoon die het asbest verwijdert, maar zeker ook voor de directe werk- en leefomgeving rond de plaats waar het asbest zich bevindt. Stedupro heeft jarenlange ervaring in asbestsanering. Daardoor weten we precies hoe dit proces in zijn werk gaat. We helpen u graag met eigen, goed gekwalificeerd personeel en hoogwaardig materieel, waardoor we zeer efficiënt en veilig werken.

Asbestsanering in 4 stappen

Er is asbest geconstateerd en u wilt graag weten wat het verdere vervolg is. Bij STEDUPRO werken we aan de hand van een helder stappenplan waarmee wij u volledig ontzorgen:

Stap 1:

Opname en inventarisatie

Het eerste contact is gelegd, nu vraagt u zich af wat de mogelijkheden zijn.
Onze specialisten komen graag bij u langs voor een zorgvuldige inspectie. De door u opgegeven maten worden gecontroleerd om verassingen achteraf te voorkomen.
Vervolgens bespreken we samen uw opties, de nieuwe beplating en plannen uw asbestinventarisatie in.

Met onze jarenlange ervaring geven we u in elke situatie een passend advies om zo tot een mooi resultaat komen.

Stap 2:

Asbestsanering

De nieuwe beplating is geselecteerd en eindelijk is het moment aangebroken, het dak gaat eraf!
Nadat wij de sloopmelding hebben verzorgd, beginnen we met de asbestsanering.
Dit duurt gemiddeld 24 uur, uw splinternieuwe dak wordt vervolgens de volgende dag al geplaatst.

Stap 3:

Een nieuw dak

De saneerder heeft het dak vrijgegeven van asbest en u kunt weer rustig ademhalen. Nu komen we we zo snel mogelijk de valnetten en randbeveiliging plaatsen. Onze jongens komen vroeg in de ochtend met gereedschap en eigen kraan ter plaatse. We zetten alles op alles om uw dak nog dezelfde dag weer dicht te krijgen.

Eventuele sparingen voor ventilatienokken werken we af en de windveren worden ingemeten. Dan is het zo ver: u bent nu trotse eigenaar van een goed geïsoleerd dak!

Stap 4:

Oplevering

Alle werkzaamheden zijn nu achter de rug, u herkent uw oude stal of schuur niet meer terug.
Na een laatste controle met de voorman gaat u met een gerust hart weer verder met uw eigen werk. Bij onze leveranciers werken we met zeer goede garantietermijnen die oplopen tot wel 40 jaar. Wij stellen u als klant zeer op prijs, daarom bieden we ook na de renovatie goede nazorg.

bedrijfspand bouwen met stedupro
Asbestsanering: materialen en kosten​

Veruit het grootste deel van alle asbestsaneringsprojecten bestaat uit het verwijderen van asbest daken. In de meeste gevallen is het wenselijk een dak meteen na verwijdering van het asbest weer dicht te leggen. U wilt immers niet dat vocht en vuil uw pand binnen komen. Daarom is er bij Stedupro altijd een nauwe samenwerking en afstemming tussen ons eigen asbest saneringsteam dat het oude dak verwijdert en onze eigen montageploeg die het nieuwe dak plaatst. Deze aanpak garandeert dat we uiterst snel kunnen werken. Daarbij bieden we een ruime keuze aan nieuwe dakbedekking: van golfplaten en damwandplaten tot sandwichpanelen en pvc platen. Zo is er altijd een oplossing die naadloos past bij uw situatie.

 

Asbest hoeft overigens natuurlijk niet altijd in de vorm van een golfplaat op je dak te liggen. Asbest plafondplaten, asbest vloeren, asbest wanden: ook dat komt regelmatig voor. Wij regelen alle vormen van asbestsanering. Van A tot Z. De kosten zijn van asbestsanering zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zelf een berekening maken voor een heldere kostenindicatie? Bekijk hier onze handige rekentool.

Inventarisatie bij asbestsanering

Bij verbouw, renovatie of sloop wilt u zo snel mogelijk weten of uw dak asbest bevat. Stap 1 van ons proces is een asbest inventarisatie. Meer weten over de inventarisatie van asbest?

asbestsanering met STEDUPRO

Neem contact met ons op