Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw: totaalservice van ontwerp, tot nazorg bij oplevering

Utiliteitsbouw: de verzamelnaam voor alle bouwwerken zonder woonbestemming. Dat kunnen kantoorpanden zijn, maar uiteraard ook loodsen, bedrijfshallen, warehouses, showroomruimtes etc. Stedupro is specialist in de bouw, verbouw, verduurzaming en herontwikkeling van dergelijke werken in de utiliteitsbouw.

Wij ontwerpen, bouwen en verbouwen casco staalconstructies, funderingen en kozijnen. We zorgen voor dak- en gevelbouw en -renovatie en bieden daarmee een totaalservice in utiliteitsbouw. Waar mogelijk met prefab elementen. Zo staat u als opdrachtgever direct in contact met één partij, die alles van A tot Z voor u regelt. Snel, toekomstbestendig en onderhoudsvriendelijk. Van ontwerp tot nazorg bij oplevering. Dat werkt kostenbesparend, want op deze manier heeft u geen aannemer meer nodig, die meestal zelf eerst weer andere partijen moet inschakelen en het werk bij anderen uit handen geeft. Daar zit u als opdrachtgever natuurlijk niet op te wachten qua kosten.

De voordelen van advies op maat in de utiliteitsbouw

Heeft u een architect ingeschakeld, dan ondersteunen we deze met praktische inzichten en adviezen, wat  een aanmerkelijk verschil in kosten op kan leveren als het gaat om de investering in uw project. Zeker als u zich realiseert dat architecten vaak het accent te eenzijdig hebben liggen op de esthetische aantrekkelijkheid van uw project en niet altijd op de vraag hoe een pand kostenefficiënt gerealiseerd kan worden.

Langetermijnvisie

Toekomstbestendig en onderhoudsvriendelijk

Toekomstbestendigheid en onderhoudsvriendelijkheid zijn sleutelfactoren in onze aanpak. Zo zorgen we ervoor dat uw pand in de toekomst zijn waarde behoudt, met een gunstig effect op de exploitatiekosten.

Hoge bouwsnelheid

Snel en eenvoudig bouwen met prefab-elementen

Wij maken waar mogelijk gebruik van prefab bouwelementen. Dat geeft een hogere bouwsnelheid en lagere bouwkosten dan bij meer conventionele manieren van bouwen.

Van A tot Z geregeld

Direct contact met één totaalpartij

U werkt als opdrachtgever direct samen met één partij, die alles voor u regelt. Met uitsluitend eigen medewerkers.

Investeer slim in vastgoed

Uiteraard wilt u het maximale rendement halen uit uw bedrijfsonroerend goed. Duurzame en innovatieve materialen leveren hier een grote bijdrage aan; deze zorgen voor toekomstbestendig en onderhoudsvriendelijk vastgoed. Precies waarom we ons bijvoorbeeld gespecialiseerd hebben in duurzame isolatietechnieken. En dat is belangrijk voor echt iedere opdrachtgever, door de steeds strengere normen voor CO2-reductie in bebouwde omgevingen.

Stedupro voorziet in het gehele proces

Wij begrijpen dat er bij de bouw of verbouw van een bedrijfspand veel regelwerk op u af komt. Daarom regelen wij voor u het gehele proces van aankoop tot oplevering. Graag voorzien wij u van een helder en esthetisch fraai ontwerp.

We maken en bewaken de plannen. En: we verzorgen de werkzaamheden met eigen mensen: van de aansturing van specialisten tot aan de nazorg bij oplevering.

vastgoed ontwikkeling advies
Loods bouwen, van A tot Z geregeld

Wilt u een loods bouwen of verbouwen? Ontdek dan de voordelen van een team dat alles van A tot Z voor u regelt: voor, tijdens en na afloop van het hele bouwproces tot en met de oplevering.

Neem contact met ons op