Projecten

Gevelrenovatie bedrijfspand

herontwikkeling vastgoed voor verkoop

Gevelrenovatie door Stedupro:

Als uw gevel geen visitekaartje meer is

Als de gevel van uw bedrijfspand niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd, dan is het belangrijk om op tijd actie te ondernemen. Zo voorkomt u langdurig verval en torenhoge kosten, als u er uiteindelijk niet meer aan ontkomt om uw pand te renoveren. Een vervallen gevel is daarnaast natuurlijk geen goed visitekaartje voor uw bedrijf. Mogelijk zijn coatings en kleuren vervaagd of verslechterd in de loop van de jaren en oogt het allemaal niet meer zo fraai

Bovendien heeft een vervallen, oudere gevel meestal een erg lage isolatiewaarde. Laat uw gevel daarom door ons renoveren, bespaar daarmee op stookkosten en zorg er eenvoudig voor dat uw pand weer een frisse en moderne uitstraling krijgt.

Gevelrenovatie snel en eenvoudig geregeld

De oude beplating of elementen worden door ons verwijderd en hiervoor in de plaats worden nieuwe, kwalitatief hoogwaardige platen gemonteerd. Deze kunnen zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd zijn. Door het grote aanbod in kleuren en materialen kunnen we alle kanten op. Samen met u maken we een verantwoorde keuze. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bespaar tijd en geld door prefab-elementen

Bespaar tijd en geld tijdens het proces van gevelrenovatie met hoogwaardige sandwichpanelen, die prefab geleverd worden. Sandwichpanelen zorgen voor een fijne en stijlvolle afwerking. Kiest u ervoor om bij gevelrenovatie meteen uw gevel te isoleren, dan zorgt goed geïsoleerde prefab beplating bovendien voor een relatief korte montagetijd. En dat ziet u terug in de kosten, die een stuk lager zijn dan wanneer u isolatie en gevelbekleding separaat laat monteren.

Realistisch ontwerp zonder verrassingen achteraf

Met een realistisch ontwerp weet u precies waar u aan toe bent. Wij denken graag met u mee en geven gedegen advies in de ruime keuze uit hoogwaardige materialen, kleuren en toepassingsmogelijkheden. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en haalt u het beste uit de renovatie van uw gevel.

Gevelrenovatie: met weinig inspanning een pand dat oogt als nieuw

Gevelrenovatie zorgt ervoor dat uw bedrijfspand er weer als nieuw uitziet. Met relatief weinig inspanning en een beperkte investering waarvoor u niet uw hele pand van achteren naar voren hoeft te verbouwen, gaat uw pand weer jarenlang mee.

Neem contact met ons op