Vastgoedontwikkeling

herontwikkeling vastgoed voor verkoop

Asbestsanering bij Stedupro:

Vastgoed ontwikkeling makkelijk maken

Als u actief bent op de vastgoedmarkt in bedrijfsonroerend goed en investeert in vastgoed ontwikkeling, dan weet u dat er bij nieuwbouw of renovatie heel wat geregel komt kijken. Het is niet altijd eenvoudig om uit te vinden waar u precies begint, om overzicht te krijgen over alle mogelijkheden en om te ontdekken wat het meest passend is in uw situatie. Bent u op dat punt uiteindelijk een paar stappen verder, dan is een aannemer die de uitdaging wil aangaan meestal zo gevonden. Maar: zie er dan maar eens voor te zorgen dat het contact en het ontwikkel- en bouwproces soepel en vlot verloopt als je aannemer op zijn beurt weer allerlei onderaannemers inschakelt.

Ruime ervaring vastgoed ontwikkeling

Stedupro maakt vastgoed ontwikkeling makkelijk en zorgt ervoor dat de aannemer overbodig wordt. Wij zijn adviseur, bouwer en kwaliteitsbewaker van het budget en we regelen al het werk dat eraan te pas komt. Met onze ruime ervaring op het gebied van vastgoed ontwikkeling adviseren wij u bij de aankoop en bouw of verbouw van interessante objecten. Met een vast team van architecten, tekenaars, calculators en projectleiders ontzorgen wij u volledig, zodat u zich helemaal op de investering en eventuele kopers of huurders kunt richten. Uiteraard bewaken wij tijdens het gehele proces scherp het vooraf besproken budget, zodat u zeker weet wat uw rendement zal zijn bij verkoop of verhuur.

Geheel ontzorgd: van advies en bouw tot kwaliteitsbewaking en budgetbeheer

Wij ontzorgen u tijdens het hele proces van vastgoed ontwikkeling. We adviseren en bouwen en we bewaken de kwaliteit en het budget. Daarmee heb je één aanspreekpunt voor alle eigen mensen die wij inzetten. Dat houdt de lijnen kort en de snelheid hoog.

Eenvoudig en snel bouwen met prefab-elementen

De nieuwe beplating is geselecteerd en eindelijk is het moment aangebroken, het dak gaat eraf!
Nadat wij de sloopmelding hebben verzorgd, beginnen we met de asbestsanering.
Dit duurt gemiddeld 24 uur, uw splinternieuwe dak wordt vervolgens de volgende dag al geplaatst.

Geen verrassingen

Bent u bezig met vastgoed ontwikkeling, dan wilt u vooraf weten waar u aan toe bent. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of herontwikkeling van bedrijfsonroerendgoed. Daarom ontvangt u vooraf een vaste en gespecificeerde prijs van ons, zodat u nooit voor onverwachte kosten of andere verrassingen komt te staan.

Neem contact met ons op