Loods bouwen

Loods bouwen: van A tot Z geregeld

Loods bouwen of verbouwen? Dan kan het een hele uitdaging zijn om de juiste partij te vinden die u wensen realiseert tegen concurrerende prijzen. Daarnaast heeft u vaak te maken met aannemers die op hun beurt veel werkzaamheden uitbesteden aan onderaannemers. Dat zorgt in veel gevallen voor een trage tot zelfs ronduit stroperige samenwerking tussen opdrachtgever en aannemer bij de bouw of verbouw van een loods.

herontwikkeling vastgoed tweede leven

Eenvoudig en snel een loods bouwen

Ontdek de voordelen van één team dat alles van A tot Z voor u regelt tijdens het hele bouwproces. Snel en met kennis van zaken. Met ruime ervaring in de bouw van loodsen adviseren en begeleiden we u tot in de kleinste details. Van een esthetisch fraai en constructief kwalitatief ontwerp, het bewaken van budget en planning tot en met de nazorg bij oplevering. En dat is niet alleen organisatorisch heel prettig: het levert in de regel ook interessante financiële voordelen op dat alles in één hand ligt.

Loods bouwen

Snel en eenvoudig door prefab-elementen

Door gebruik te maken van hoogwaardige prefab-elementen is uw loods snel en eenvoudig gebouwd of verbouwd. Op een slimme, innovatieve en kostenbewuste wijze. Uiteraard houden wij daarbij zorgvuldig rekening met uw wensen en behoeften als het gaat om kleuren, materialen, indeling etc.

U ontvangt vooraf dan ook een uitgebreid pakket met kleurstalen, samples van losse platen en isolatiematerialen en een gedetailleerd esthetisch fraai ontwerp. Zo ziet u precies vooraf hoe uw loods eruit komt te zien.

Loods bouwen

Vaste, voorspelbare en concurrerende prijs

Belangrijk bij het bouwen van een loods is dat u als opdrachtgever van tevoren goed weet waar je aan toe bent. En dat geldt zowel voor de prijs als voor het ontwerp. Daarom ontvangt u van ons vooraf een scherpe prijs, op basis van een gedetailleerd ontwerp waar alle relevante kosten ingerekend zijn, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Loods bouwen

Direct contact met één totaalbouw partij

Een loods bouwen brengt in de regel een heel scala aan werkzaamheden met zich mee. Van ontwerp en calculatie tot fundering, bouw van de constructie, tot beplating en afwerking. Vaak bent u daarbij gebonden aan een aannemer die zelf ook weer tussenpersonen inschakelt. Naast het feit dat dit u onnodig extra geld kost, is het contact met de verschillende partijen vaak lastig. Hoe prettig is het als één vaste partij met korte lijnen, voor u de totale renovatie of nieuwbouw van uw loods regelt?

Neem contact met ons op