Gebouw verduurzamen

Stedupro - Bedrijfshallenbouw

Verduurzamen vastgoed: slim renoveren

Verduurzamen vastgoed: dat is slim investeren in renovatie. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld hoogwaardige isolatietechniek, asbestsanering en toepassing van duurzame sandwichpanelen kunt u uw bedrijfsonroerend goed snel en tegen relatief lage kosten in waarde laten stijgen. En niet onbelangrijk: uw exploitatiekosten laten dalen.

 

Bij bestaande situaties is het overigens lang niet altijd nodig om bestaande wanden, gevels en plafonds te demonteren. Zo bespaart u tijd en geld en kunnen de lopende werkzaamheden ongestoord doorgaan in uw pand.

Ontdek de voordelen van het verduurzamen van vastgoed​

Waar nodig zorgen wij er voor dat de verduurzaming van uw pand gefaseerd gebeurt. Zodat voorraden, machines of werkplekken gewoon in het gebouw kunnen blijven en u geen hoge transport- en opslagkosten hoeft te betalen om het pand te kunnen aanpakken.

Waardeverhoging

Verduurzamen van vastgoed is goed voor waarde en rendement van je pand

Als u uw bedrijfsonroerendgoed slim verduurzaamt neemt de waarde van uw pand toe en dalen uw exploitatiekosten. Wij kunnen het voor u regelen.

Kostenbesparing

Door een slimme fasering van het verbouwproces

Bij verduurzaming van bestaand vastgoed heeft u te maken met een pand dat in de regel gewoon in gebruik is. Met een uitgekiende planning en werkvoorbereiding zorgen wij ervoor dat u kosten bespaart doordat u tijdens de bouw (een groot deel van) de voorraden, werkplekken en machines binnen het pand verplaatst, zodat u niet aanloopt tegen onnodige verhuis- en opslagkosten.

Lagere energiekosten

Door hoogwaardige isolatietechniek

Verduurzaming van uw bedrijfspand: daar speelt hoogwaardige isolatiechniek een belangrijke rol in. Wij zijn erin gespecialiseerd. Zo bespaart u met onze aanpak op de energiekosten van uw pand.

verduurzamen vastgoed pand

Isoleren vastgoed:

snel en efficiënt voor een topresultaat

Per 2023 gelden er vanuit de overheid aanmerkelijk strengere eisen als het gaat om de isolatiewaarden van bedrijfspanden. Hoe zorgt u er nu voor dat u aan deze eisen voldoet? U wilt niet te lang sluiten vanwege isolatiewerkzaamheden. Liever nog blijf je natuurlijk gewoon helemaal open. De business gaat tenslotte gewoon door.

Door het gebruik van prefab isolatie-elementen, toveren wij in een mum van tijd uw pand om tot een esthetisch fraai en goed geïsoleerd object. In bepaalde gevallen zelfs zonder dat sluiting van uw pand nodig is!

Bedrijfspand

Voldoe aan de duurzaamheidsnorm van 2023 met de juiste isolatiewaarden. Bespaar met isolatie voor uw bedrijfspand ook kosten op je energierekening. Ontdek hier meer over het isoleren van een bedrijfspand.

Loods

Zorg voor een constante temperatuur zonder tocht. Vooral in de agrarische sector draagt een constante temperatuur bij aan de leefomgeving van de dieren. U bespaart daarnaast op stookkosten. Ontdek meer over de isolatiemogelijkheden van een loods.

Gevel

Voorkom onnodig warmteverlies en investeer in gevelisolatie. Goed voor de portemonnee en het milieu. Ontdek hier alles over het isoleren van gevels.

Dak

Voldoe aan de duurzaamheidsnorm van 2023 met de juiste isolatiewaarden. Bespaar met isolatie voor uw bedrijfspand ook kosten op uw energierekening. Ontdek hier meer over het isoleren van een bedrijfspand.

Gevelrenovatie

Voldoet de gevel van uw bedrijfsvastgoed niet meer aan de huidige maatstaven en normen? Dan is het tijd om de bestaande gevel te herstellen of gedeeltelijk te vernieuwen. Door het gebruik van hoogwaardig materieel krijgt de gevel van uw bedrijfsvastgoed een compleet nieuwe uitstraling die onderhoudsvriendelijk is.

Asbestsanering

Zitten er asbesthoudende golfplaten op uw dak of bent u benieuwd of dit het geval is? Dan is het belangrijk om actie te ondernemen, want asbest brengt flinke gezondheidsrisico’s met zich mee. Bovendien wordt het asbestprobleem steeds groter.

Neem contact met ons op