Gevelisolatie

Gevelisolatie: zorg dat u er op tijd bij bent!

Uw bedrijfspand verliest onnodig veel warmte zonder goede gevelisolatie. Dat betekent dat u een hogere energierekening krijgt. Daarnaast zorgt dit ervoor dat u meer moet stoken om uw bedrijfspand op temperatuur te houden, wat niet goed is voor het milieu. Vanaf 2023 vallen alle kantoren in Nederland onder een nieuwe duurzaamheidsnorm. Om te voldoen aan de vereiste isolatiewaarden, moeten alle kantoren daarom vanaf 1 januari 2023 tenminste energielabel C of hoger hebben. Wanneer een bedrijfspand hier niet aan voldoet, dan mag het vanaf dat moment niet langer verhuurd worden. Zorg dus dat u er op tijd bij bent!

Door onze jarenlange ervaring met isolatietechniek zijn wij in staat om voor ieder pand eenvoudig gevelisolatie te realiseren. De montage van bijvoorbeeld geïsoleerde prefab sandwichpanelen maakt het in de regel bovendien mogelijk om de restyling van uw pand ook nog eens heel snel in orde te maken. 

Ook de esthetische kant van uw pand krijgt daarmee een flinke impuls: uw pand oogt als nieuw met een nieuwe gevel.

herontwikkeling vastgoed Stedupro

Eenvoudige en snelle gevelisolatie

Door onze ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren op het gebied van de toe te passen materialen. Samen met u kijken we naar de beste oplossing, aansluitend bij uw wensen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bespaar op stookkosten met gevelisolatie

Door de toepassing van gevelisolatie bespaart u op stookkosten en verdwijnt er geen warmte. Niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu!

Snelle plaatsing gevelisolatie door gebruik prefab-elementen

Gebruikt u prefab elementen (sandwichpanelen), dan is een nieuwe gevel snel geplaatst en heeft uw bedrijfspand in een mum van tijd een nieuwe uitstraling.

Sloop- of demontagewerk van binnenuit vaak niet nodig

Bij het aanbrengen van gevelisolatie is demontage van de oude gevel lang niet altijd nodig. Vaak hoeft er van binnenuit niets gesloopt te worden en kunt u onbezorgd uw werkzaamheden voortzetten terwijl er aan de buitenzijde van het pand een nieuwe gevel voor de oude geplaatst wordt. Wij begrijpen dat de werkzaamheden in uw bedrijfspand ook gewoon door moeten gaan.

Neem contact met ons op