Gevel restylen

Herontwikkeling

herontwikkeling vastgoed bij Stedupro

Herontwikkeling vastgoed: een tweede kans

Herontwikkeling van vastgoed biedt uiteenlopende mogelijkheden om uw pand een tweede kans te geven. Dat kan door transformatie, waarbij u een bestaand gebouw een geheel nieuwe bestemming geeft, maar ook door renovatie, waarbij het doel is om een bestaand pand esthetisch aantrekkelijker te maken.

Beheer of bezit u vastgoed en oriënteer u zich op een van deze mogelijkheden van herontwikkeling? Dan komt u er waarschijnlijk snel achter dat het creëren van een nieuwe bestemming voor een pand of een grote upgrading van uw onroerend goed heel wat tijd, energie en expertise kost; en vaak van meerdere partijen. Hoe plezierig is het daarom als u het hele proces van herontwikkeling bij één partij uit handen kan geven?

Ontdek de voordelen van het verduurzamen van vastgoed​

Waar nodig zorgen wij er voor dat de verduurzaming van uw pand gefaseerd gebeurt. Zodat voorraden, machines of werkplekken gewoon in het gebouw kunnen blijven en u geen hoge transport- en opslagkosten hoeft te betalen om het pand te kunnen aanpakken.

Herontwikkeling vastgoed:

Maak uw pand beter verhuurbaar of verkoopbaar

Herontwikkeling van uw pand met de specialisten van Stedupro zorgt ervoor dat uw vastgoed een tweede kans krijgt. Door gebruik te maken van een slim ontwerp en hoogwaardige materialen geeft u een bestaand pand een geheel nieuwe uitstraling. Daarmee maakt u het aantrekkelijk voor een nieuwe groep potentiële kopers of huurders.

Herontwikkeling vastgoed:

Zorg voor waardebehoud en -vermeerdering bij leegstand

Leegstand is kostbaar. Bovendien gaat vaak een pand er meestal niet op vooruit als het lang leeg staat. Herontwikkeling met de kennis van Stedupro opent nieuwe perspectieven en zorgt voor behoud en zelfs vermeerdering van de waarde van uw pand.

Herontwikkeling vastgoed:

Van A tot Z geregeld

Herontwikkeling van vastgoed vraagt veel tijd en energie. Wij begrijpen dat er veel informatie op u af komt bij herontwikkeling. Wij helpen u met een innovatief ontwerp en een volledig ontzorgende aanpak, gebaseerd op jarenlange ervaring.

Ontdek de voordelen van het herontwikkelen van vastgoed

We staan graag voor u klaar tijdens het hele proces van herontwikkeling: van advies, ontwerp en uitvoering tot de nazorg bij oplevering. Ervaar het gemak van één partij die de complete aanpak van uw herontwikkelingsproject voor u regelt. Zo kunt u snel schakelen door korte lijnen en blijft uw betrokkenheid hoog.

herontwikkeling vastgoed tweede leven
Transformatie vastgoed: geef uw pand een nieuw leven

Vastgoed transformatie heeft als doel om uw pand te voorzien van een nieuwe gebruiksbestemming. Bij Stedupro hebben we hier veel ervaring mee. We kijken graag samen met u naar uw pand en de mogelijkheden die het biedt.

 

 Met onze creatieve ideeën halen we het beste resultaat uit uw pand. Bij de uitvoering werken we altijd met onze eigen mensen en materieel, zodat we goed zicht houden op de status van uw transformatieproject. Zo weet u eenvoudig bij wie u moet zijn en houdt u de lijnen kort.

Renovatie bedrijfspand: ga voor volledige ontzorging en een topresultaat

Bij Stedupro hebben we veel ervaring met de renovatie van bedrijfspanden. We verwijderen oude gevel- en wandbeplating of -elementen en plaatsen nieuwe, kwalitatief hoogwaardige wanden. We vervangen daken en zorgen waar nodig voor asbestsanering en isolatie van bedrijfsonroerend goed.

 

Van wanden, gevels en daken tot de renovatie van kozijnen met dubbel glas. Allemaal van idee en tekentafel tot en met oplevering en volledig met eigen mensen, waardoor snelheid en efficiëncy gegarandeerd zijn.

Bedrijfshal renoveren: in een mum van tijd uw pand zo goed als nieuw

Laat uw bedrijfshal renoveren in een mum van tijd met prefab-elementen of zogenaamde sandwichpanelen. Deze zorgen voor een fraai en esthetisch aangezicht en isoleren tegelijkertijd uw bedrijfshal. Met vele mogelijkheden in gevelrenovatie, kozijnen, dak- en gevelwerk en HR ++ glas, bieden wij een totaalservice aan bij de renovatie van uw bedrijfshal.

Neem contact met ons op