Bedrijfshal renoveren

Bedrijfshal renoveren: nieuwe uitstraling, lagere energierekening

Bedrijfshal renoveren? Is uw bedrijfshal toe aan een nieuw jasje omdat het pand er gedateerd uit ziet? Zijn de daken, gevels  of wanden in een slechte staat of zorgt een gebrek aan isolatie voor een hoge energierekening? Of gaat het misschien wel om meerdere van deze aspecten? Dan is een grondige renovatie van uw bedrijfshal een goede oplossing. Daarmee geeft u uw pand een compleet nieuwe en frisse uitstraling, die meteen ook zorgt voor besparingen op uw energierekening.

 

Wij begrijpen dat de renovatie van een bedrijfshal een uitdaging kan zijn. Er moet immers zoveel geregeld worden… Juist daarom is het belangrijk dat u met al uw wensen bij één partij terecht kan, die het hele proces van A tot Z voor u regelt. Met eigen mensen, zodat u één aanspreekpunt hebt. Dat maakt een aannemer met een heel scala aan dure onderaannemers overbodig en: u haalt meteen een partij binnen die vanaf de ontwerpfase actief met u meedenkt qua indeling, materialen, kleuren en alles wat er verder komt kijken bij de renovatie van uw bedrijfshal.

Bedrijfshal renoveren met Stedupro

Bij Stedupro weet u precies waar u aan toe bent. Wij maken vooraf een vaste prijs en een realistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat uw bedrijfshal er na de renovatie weer piekfijn uitziet, zodat deze weer jaren mee kan.

Creëer snel een nieuwe uitstraling met renovatie

Geef uw bedrijfshal een nieuwe uitstraling met een uitgekiende renovatie. Met heel veel keuze in hoogwaardige materialen en breed scala aan kleuren, creëert u snel een nieuwe, esthetische fraaie bedrijfshal, die er zonder al te veel inspanningen weer uitziet als nieuw en weer jaren meekan.

Bedrijfshal renoveren: verbouw kostenbesparend en snel

Wij werken uitsluitend met eigen mensen en zijn daardoor uiterst flexibel. Dat werkt kostenbesparend en snel. Wel zo plezierig voor u als opdrachtgever. Toch?

Toekomstbestendig en onderhoudsvriendelijk door prefab-elementen

Bij veel van onze renovatieprojecten werken we met prefab elementen. Daarmee investeert u in hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke en snel te verwerken materialen, die zorgen voor korte doorlooptijden bij het plannen van uw renovatie. Uw bedrijfshal renoveren is daarmee een slimme manier van investeren in een esthetisch fraai en toekomstbestendig eindresultaat.

Neem contact met ons op