Renovatie bedrijfspand

Stedupro - Utiliteitsbouw

Renovatie bedrijfspand: ga voor volledige ontzorging en een topresultaat

In de loop van de jaren krijgt een bedrijfspand heel wat te verduren. Dak- en gevelwerk is op enig moment vaak aan vervanging toe, het isolatieniveau is niet optimaal meer ten opzichte van de nieuwste mogelijkheden en voorschriften, het pand oogt gedateerd etc. Daarom is renovatie van een bedrijfspand na een aantal jaren over het algemeen onontkoombaar.

Wij plaatsen nieuwe gevels, wanden, daken en kozijnen en zorgen voor een hoogwaardig isolatie- en afwerkingsniveau. Door de toepassing van duurzame en kwalitatieve materialen verwerkt op basis van een eigentijds ontwerp ziet uw bedrijfspand er na de renovatie weer als nieuw uit. Maar ook voor het voorwerk kunt u bij ons terecht: van het maken van een renovatieplan en -ontwerp tot het slopen, verwijderen en afvoeren van bestaande gevels, wanden, daken en kozijnen.

Renovatie bedrijfspand snel en eenvoudig geregeld

Bij renovatie van een bedrijfspand regelen wij alles voor u. Van eerste idee tot oplevering en alles wat er tussenin zit. Van advies, tot teken- en calculatiewerk en van uitvoering tot oplevering.

Renovatie bedrijfspand

Renovatie bedrijfspand: van A tot Z geregeld

De renovatie van uw bedrijfspand eenvoudig door één partij geregeld van A tot Z. Van meedenken bij de keuze van de juiste materialen en kleuren en het maken van een duurzaam ontwerp tot het volledige bouwproces en nazorg bij oplevering.

Renovatie bedrijfspand

Onderhoudsvriendelijk en milieuvriendelijk

Wij renoveren uitsluitend onderhouds- en milieuvriendelijk. Dat draagt bij aan een goed rendement op uw pand en een toekomstbestendig, waardevast gebouw.

Renovatie bedrijfspand

Bespaar kosten en tijd met uitvoering door één partij

Stedupro werkt uitsluitend met eigen mensen. Daardoor kunnen zaken snel en soepel geregeld worden en zitten er geen overbodige schakels in het bouwproces. Zo ervaart u het gemak van direct contact met één team. Daarmee bespaart u tijd en geld.

Neem contact met ons op