Bouwdriehoek

We bouwen niet alleen

Stedupro bouwt, maar we bouwen niet alleen. We creëren duurzame gebouwen die waarde creëren voor de klant. Daarnaast restylen en verduurzamen ook bestaande panden.  

 

We doen het bouwen ook niet alleen. We vormen een zogenaamde bouwdriehoek:

 

  1. Stedupro
  2. Architect
  3. Aannemer

 

Waarom? Zodat we samen voor u de volledige (her-) bouw van uw vastgoed kunnen aanpakken.

 

We werken op dit moment met een tweetal vaste partners. 

Architektenburo Guido Bakker

Architektenburo Guido Bakker BV is een buro waar maatwerk centraal staat, maatwerk dat op een voortvarende, creatieve en flexibele manier tot stand komt en ook in de toekomst flexibel blijft. Wij maken geen gebouwen voor onszelf, maar stellen de gebruiker centraal. We zoeken naar optimale mogelijkheden voor het te realiseren programma qua uitstraling functionaliteit en toekomstwaarde.

Bouwbedrijf Wim Top

Bouwbedrijf Wim Top werkt met een team van mensen in vaste dienst, waardoor de lijnen met de opdrachtgever persoonlijk en direct zijn en waardoor de overhead-kosten in de hand kunnen worden gehouden. Specialisten werken op projectbasis met het bouwbedrijf en dragen de eindverantwoording over hun deel van het uit te voeren werk. Het resultaat is een snelle en bijna militair geplande werkwijze. Bouwbedrijf Wim Top kenmerkt zich door korte lijnen tussen de aannemer en de opdrachtgever.

Neem contact met ons op